top of page

Tornem a les classes semi-presencials.

Actualizado: 26 nov 2020


A partir del Dilluns 30 de novembre totes les nostres acadèmies reobriran les portes al públic amb una limitació de 6 alumnes per grup.



NOTA: Aquesta setmana les classes virtuals seguiran realitzant-se amb normalitat, a l'igual que les sessions de jocs i preparació per a exàmens oficials. Es preveu reobrir les acadèmies de manera 100% presencial després de les vacances de Nadal.



PREGUNTES FREQÜENTS



Quan s'inicien les classes semi-presencials?


A partir del dilluns 30 de novembre els alumnes assistiran a l'acadèmia de forma semi-presencial en els tres centres.


Com són les classes semi-presencials?


Els alumnes realitzaran dues sessions setmanals, una de manera presencial a l'acadèmia en grups molt reduïts (màx. 6) i l'altra de manera virtual. Aquest format és nou pels alumnes de Sant Pere i Sant Pau, però a la resta de centres ja es va aplicar aquest sistema des de l' inici del curs.


Com puc saber les meves horaris?


El divendres 27 de novembre estaran confeccionats els nous horaris i rebreu dos missatges de WhatsApp, un amb l' horari de la classe presencial i un altre amb l' horari de la classe virtual juntament amb el nom del professor virtual. Si els horaris online no s' ajusten a les vostres preferències, podeu demanar un canvi d' horari per Whatsapp.


Puc consultar els horaris a la web?


No es poden consultar els horaris a la la web, degut a la seva complexitat.


Com es confeccionen els horaris?


Des de l'inici de curs hem contemplat tres possibles escenaris a l'Acadèmia: Un pla per a classes 100% presencials, un per a classes semi-presencials regint per la regla de 1,5 metres de separació i finalment un pla per a les classes 100% en línia. No contemplàvem un pla per ajustar-nos a una normativa a la regla de el sis, 6 alumnes màxim per grup presencial, sent indiferent tenir aules de 10m2 o 50m2. Davant d'aquesta nova mesura, que des de l'Acadèmia no compartim, la complexitat per confeccionar els horaris és majúscula. Per poder oferir un servei de qualitat, l'acadèmia ha de comptar amb un equip de professors addicionals per oferir classes en línia i un altre equip per donar servei a aquells alumnes confinats. Tot això suposa un esforç addicional que assumim, ja que som conscients de la complexitat de la situació per a totes les famílies i considerem que una bona formació i educació és la millor vacuna contra el virus.


L'equip administratiu està treballant per oferir el major nombre d'opcions d'horaris online disponibles i intentant mantenir els horaris de classes presencials que tenien a inici de curs.


Quan podran meus fills anar a l'acadèmia de manera presencial?


Un cop iniciat el pla de desescalada, la Generalitat preveu 4 fases que anirem superant cada 15 dies, en funció de l'evolució de l'impacte de virus a nivell social. Durant les primeres dues fases l'acadèmia ha de mantenir les restriccions de 6 alumnes, excepte amb grups d'adults. A partir de la fase 3, la qual es preveu per a inicis de gener, suposadament hauríem de poder reprendre les classes de manera 100% presencial. Mantenint les mesures sanitàries d'una manera efectiva.



Es seguiran fent jocs en línia els divendres?


El proper divendres 27 de novembre es realitzaran les sessions de jocs en línia, amb normalitat, ja que els canvis es faran efectius a partir de dilluns 30.

A partir del dilluns 30, les sessions de jocs s'han de veure interrompudes, ja que els divendres oferirem classes online regulars a molts alumnes, de manera que els nostres professors de jocs, Joel i Adrián no estaran disponibles. No obstant això, sí que estem treballant en un torner oficial en què es jugarà de manera intensiva i s'atorgaran premis i medalles als guanyadors, a més de realitzar un sorteig amb fantàstics premis per a tots els participants. Informarem d'aquest esdeveniment properament.


Sens dubte, hem après molt durant aquesta pandèmia i esperem seguir millorant a el mateix ritme en els pròxims anys per poder oferir activitats extraordinàries als nostres alumnes. Un dels grans avenços, més enllà de l'ús de plataformes de videoconferència, han estat les plataformes de jocs educatius en línia. Aquests jocs són una gran eina, tant com per a alumnes com per a professors i que sens dubte seguirem utilitzant en les classes.


Es reprendran les sessions de videojocs i robòtica en anglès?


Tenim previst iniciar les classes oficialment quant se'ns permeti obrir els centres de forma 100% presencial, suposadament a la tornada de les vacances de Nadal. Per als alumnes de Sant Pere i Pallaresos que es van quedar a les portes de realitzar la jornada de prova, just abans de l'últim tancament d'acadèmies, informem que realitzarem aquesta sessió de prova el divendres 4 de desembre, amb un màxim de 6 alumnes per sessió , de manera que haurem de limitar el nombre d'inscrits a 12.


Es seguiran fent classes de preparació extra per exàmens oficials i de Speaking els divendres?


El proper divendres 27 de novembre es realitzaran les sessions extra i de Speaking, amb normalitat, ja que els canvis es faran efectius a partir de dilluns 30. Des d'aquesta data, s'interrompen aquestes sessions extra. Es realitzaran classes els divendres amb els nivells PET i FCE, però aquestes classes no seran extra, seran sessions de classe regular en línia, ja que estem concentrant tots els nostres recursos per complir la norma de l'sis (6 alumnes màxim per grup). Quant es reobrin els grups de forma presencial, es recuperaran totes les sessions de preparació per a exàmens oficials que estaven programades, per tal de garantir que els nostres alumnes estiguin preparats, un any més, per aconseguir la seva titulació oficial.


Es realitzaran cursos intensius per Nadal?


Sí, l'acadèmia oferirà cursos intensius, els dies 28 i 29 de desembre. Es realitzaran classes de reforç i es lliurarà material per reforçar conceptes a tots aquells alumnes que, seguint criteris estrictament acadèmics, necessiten una ajuda extra.

168 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page