top of page

Ens adaptem als canvis

Actualizado: 24 feb 2021


El passat dia 22 de febrer, la Generalitat va anunciar un nou paquet de mesures dirigides al sector privat d'activitats extraescolars. A continuació detallem aquestes mesures i informem dels canvis que aplicarà l'acadèmia:


No és l'espècie més forta la que sobreviu, ni la més intel·ligent. És la que més s'adapta als canvis ".Charles Darwin.Quines mesures ha pres La Generalitat?


La RESOLUCIÓ SLT / 436/2021, de 19 de febrer, apartat 12.6, cita textualment:

Les activitats de l'àmbit de l'oci educatiu dirigides a nens d'educació infantil i d'educació primària es poden dur a terme tant en espais interiors com a l'aire lliure, en grups màxims de sis persones i seguint, en tot cas, el pla sectorial aprovat pel Comitè de Direcció de el Pla d'actuació de l'PROCICAT.


Quines mesures ha pres Anglo Centres?


1. Hem desenvolupat una estratègia perquè els alumnes de primària puguin fer els exàmens de manera presencial la setmana de d'1 al 5 de març.


2. Hem creat exàmens digitals, segurs i efectius, per poder avaluar els alumnes de secundària de manera justa.


3. Aplicarem a partir de el 8 de març, un pla d'horaris de tutories presencials addicionals per a molts alumnes de primària seguint criteris acadèmics.


4. Mantenim el format de classes i horaris online actuals per a tots els nivells.


5. A finals de cada mes recopilarem a cada acadèmia totes les carpetes dels alumnes (llibres, llibretes, fotocòpies, etc ...), per supervisar el treball de cada alumne i donar Feedback si es convenient.


6. Els dies 29/30 de març, oferirem classes de revisió per a alumnes de secundària suspesos (sempre que la normativa ens ho permeti).


7. L'equip de desenvolupament de recursos digitals està treballant en el desenvolupament d'eines que ens permeten fer un seguiment de les respostes de l'alumne en viu. Incloent exercicis escrits i orals.


8. Demanarem pròximament l'autorització dels tutors de cada alumne per permetre la filmació de les classes online, per tal de poder enviar la sessió a aquells alumnes que hagin faltat a classe.


9. Es mantenen les classes addicionals de "speaking", jocs en línia i preparació per a exàmens oficials.PREGUNTES FREQÜENTS:Quan es realitzaran els exàmens?


Els exàmens de primera avaluació seran de l'1 a el 5 de març.Es realitzaran els exàmens de manera presencial per a primària?


Sí. Hem dissenyat una estratègia d'horaris excepcional perquè tots els alumnes de primària, inclosos 1r i 2n (pre-cycle 2A i 2B) puguin examinar-se de manera presencial a l'acadèmia durant els dies 1 i 5 de març. Properament enviarem un WhatsApp privat amb els horaris d'examen a l'acadèmia. Si no pot assistir a la cita, si us plau comuniqueu-ho perquè un altre alumne pugui aprofitar la seva plaça.S'avaluarà als alumnes de secundària de manera presencial?


No. Recolzant-nos en els bons resultats obtinguts després dels simulacres realitzats durant la setmana passada, els alumnes de secundària faran els exàmens de manera virtual utilitzant una de les plataformes d'exàmens digitals més segura i efectiva de l'mercat. Si tenen problemes de connexió a casa i / o necessiten fer la prova des de l' acadèmia, ens ho haurien de notificar durant aquesta setmana.I els alumnes de Pre-Cicle 1 A i B (P-4 i P-5)?


Els alumnes de Pre-Cicle són avaluats diàriament ia més es realitzaran una prova oral addicional durant les classes online de la setmana de l'1 a el 5 de març.Podran alguns alumnes realitzar classes presencials?


Sí. Un cop corregits els exàmens, alguns alumnes entre 3r i 6è de primària (Primary Level 3 & 6), seran cridats per assistir a tutories presencials a l'acadèmia, seguint criteris estrictament acadèmics, en funció de la nota obtinguda a l'examen de la primera avaluació. Introduirem el mateix criteri amb alumnes de secundària quan sigui possible.Poden tornar tots els alumnes a l'acadèmia de manera presencial?


No. I a continuació expliquem els motius:


1. Confiem en les autoritats i la nostra prioritat des que es va iniciar la pandèmia sempre ha estat i serà la de protegir els nostres alumnes i col·laborar, en la mesura del possible, a la contenció de virus pel bé del nostre país i tota la societat.


2. Als alumnes de secundària encara no se'ls permet legalment tornar de manera presencial.


3. Tenir grups presencials de 6 alumnes comporta: modificar tota l'estructura acadèmica i d'horaris, disposar de professors addicionals per a realitzar les classes online i un altre equip de professors per cobrir aquells alumnes confinats que no poden assistir a les classes presencials, entre moltes altres mesures administratives, comunicatives i organitzatives.


4. Basant-nos en l'experiència, és més que probable que la normativa canviï més vegades durant els pròxims dies, setmanes o mesos i el sistema actual de classes en línia aporta estabilitat i tranquil·litat a totes les persones implicades en el procés educatiu: pares, professors, alumnes, etc ..., tots necessitem un descans.


Aleshores, quan podrem tornar tots els alumnes a l'acadèmia de manera presencial?


Tant de bo fos demà mateix, per poder aplicar a classe totes les innovacions digitals que hem desenvolupat durant l'últim any. Sabem que un cop tornem a les classes presencials, l'experiència a l'aula serà completament diferent, molt més enriquidora, memorable i divertida per als alumnes. Però per a això caldrà esperar fins que la normativa sigui més flexible i el virus estigui més controlat.


En què consisteixen les tutories presencials?


Basant-nos en els resultats dels exàmens de primària de la primera avaluació, escollirem el major nombre possible d'alumnes amb la nota més baixa i els notificarem de manera privada a través de Whatsapp seu horari de tutories perquè vinguin a l'acadèmia amb el seu material i es revisin tots els continguts necessaris.


Recordin que poden consultar altres dubtes, a través de Whatsapp.


Signat. Anglo Centres

333 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page