top of page

Ens preparem pels exàmens virtuals


Durant la setmana del 15 al 21 els alumnes a partir de 3r de primària realitzaran exercicis a classe per familiaritzar-se amb les noves plataformes digitals, les quals ens permetran realitzar exàmens de manera virtual d'una manera segura i efectiva.


Aquestes plataformes han estat testades pel nostre equip de desenvolupament digital i seran una alternativa viable en el futur, sempre que no es puguin realitzar els exàmens de manera presencial.


L'experiència dels alumnes ens servirà per solucionar incidències tècniques i confeccionar exàmens online que ens garanteixin avaluar als nostres alumnes d'una manera justa i objectiva.

A continuació informem sobre els detalls:



NOTA


Si us plau descarreguin en els dispositius mòbils o tablets dels alumnes la següent aplicació: (especialment si no disposen d'un ordeandor per a la prova).


Per Android:



Per IOS:



PREGUNTES FREQÜENTS:



¿Es van a realitzar exàmens en línia?


Sí, sempre que no sigui possible realitzar-los de manera presencial. Creiem que és una bona oportunitat per créixer i evolucionar cap a una educació de futur.


Aquests exàmens compten per a la nota?


L'assignatura d'anglès és d'avaluació contínua i és l'examen final que realitzarem al juny el que determina les aptituds de l'alumne per passar de curs. La nota de l'examen online no serà vinculant però ens servirà per ajudar i assessorar els alumnes per millorar en determinades àrees de la llengua.


Quan es realitzaran els exàmens en línia?


Fixarem i anunciarem les dates en funció dels resultats d'aquest simulacre i les noves normatives de govern anunciades pel proper dia 22 de febrer.


Quan s'avaluarà als alumnes de pre-cicle?


L'experiència de les classes online ens indica que per a alumnes menors de 8 anys (3r primària), és millor esperar a ser avaluats a classe de manera presencial, un cop tornem a obrir els centres properament. No obstant, les mateixes plataformes que fem servir per crear els exàmens online, serviran per crear bases de recursos digitals i interactius que sí que podran ser utilitzades en les classes regulars més endavant. Un cop els alumnes es familiaritzin bé amb la plataforma, sí que serà una alternativa viable per ser avaluats de manera virtual.


Què necessito per fer l'examen en línia?


Idealment els alumnes han de disposar d'un ordinador amb webcam, auriculars i altaveus. És imprescindible tenir una bona connexió wifi i estar en una sala en silenci. No us preocupeu si no disposa de tots aquests dispositius, ja que no són imprescindibles, però com millor sigui l'entorn de treball menor és el risc d'experimentar problemes tècnics. Aquest és un gran repte i la col·laboració de totes les famílies serà benvinguda.



Què passa si experiment problemes durant el simulacre?


Si teniu qualsevol tipus de problema durant el simulacre, és important que l'alumne o els pares ens els comuniqueu per xat de Zoom o WhatsApp i un dels nostres tècnics l'ajudarà a solucionar els problemes. A més, divendres 29 els jocs online i les classes de speaking es realitzaran utilitzant les mateixes plataformes.


¿Tots els alumnes fan servir la mateixa plataforma per fer l'examen?


No, els alumnes de primària utilitzen una plataforma interactiva i els alumnes de secundària fan servir una altra plataforma, més segura i precisa.



¿No és molt fàcil copiar en un examen en línia?


La veritat és que no. Les preguntes tenen temporitzadors, no es pot copiar i pegar text ni sortir de la pàgina d'l'examen un cop iniciada la prova. La webcam ha d'estar encesa en tot moment (sempre que sigui possible). El professor monitoritza i controla les respostes en directe ia més les preguntes i respostes de cada alumne tenen un ordre aleatori, de manera que no poden comunicar-se les respostes entre ells.


Si volen fer-nos arribar altres consultes o comentaris, estem disponibles en els canals de Whatsapp i telèfon en horari d'oficina.


Gràcies per la seva atenció.

102 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page