top of page

COMUNICAT OFICIAL: Noves mesures Covid 19


Benvolgudes mares i pares,

Els vostres fills són el bé més preuat i el nostre orgull com a organització. Des Anglo Centres sabem que són les persones les que eduquen les persones i gràcies a això seguim creixent i liderant el canvi cap a una educació de futur. Conformem una comunitat educativa forta i única, que està preparada per superar qualsevol repte que se'ns plantegi. Ja ho hem fet en el passat, amb resultats extraordinaris i ho tornarem a fer tantes vegades com sigui necessari.

Davant el nou decret efectuat per la Generalitat de Catalunya, i seguint les indicacions establertes per part de les autoritats sanitàries, la Direcció d'Anglo Centres s'ha vist en l'obligació de prendre una sèrie de mesures que garanteixin la seguretat i el correcte desenvolupament acadèmic de l' curs vigent a l'Acadèmia.

Mesures que entraran en vigor aquest divendres 30 d'octubre i que tindran una vigència mínima de 15 dies, fins al proper 13 de novembre o nou avís:

Determinació de noves mesures de suport i atenció a mares, pares i alumnes.

Seguiment regular de les classes de manera virtual per a tots els nivells. Sessions extra addicionals de pràctica 100% oral, jocs online o preparació per a exàmens oficials, en funció de el nivell de l'alumne.

Cursos intensius gratuïts abans de l'examen per repassar continguts.

Jornades intensives d'activitats en anglès en espais oberts amb alumnes menors de 8 anys.

Revisió de quota.

Suspensió temporal dels cursos de videojocs i robòtica en anglès fins a nou avís.

Els nostres Centres seguiran oberts de dilluns a dijous de 17h a 20h únicament per atendre consultes i gestions de mares i pares.

1. MÉS SUPORT I ATENCIÓ

OFERIREM AJUDA RÀPIDA I PERSONALITZADA

Farem sessions de suport tècnic amb el professor Joel per a les persones que encara no hagin realitzat classes virtuals amb nosaltres, per posar a punt els dispositius electrònics que es faran servir en les classes virtuals i aprendre a accedir correctament. Aquestes sessions es realitzaran avui dissabte i dilluns 3 de novembre, des de les 12h a les 14h. Si aquest horari no li va bé, si us plau envieu-nos un WhatsApp.

Properament rebreu a través de Whatsapp les següents sol·licituds:


Un missatge amb la vostra lletra de grup i un enllaç per consultar els vostres nous horaris.

Un enllaç per actualitzar la fitxa personal de cada alumne i l'actualització de consentiments.

Guardar a la vostra agenda del mòbil un segon contacte de Whatsapp per a consultes de tarda amb la vostra secretària habitual. Es mantindrà el canal de WhatsApp actual (Anglo Centres Central) per a consultes de demà. D'aquesta manera podrem donar respostes més ràpides. Seguiran obertes les línies telefòniques.

2. SEGUIMENT DE LES CLASSES

PER A TOTS ELS ALUMNES

Les dues classes setmanals passaran a ser virtuals. Us recordarem a través del canal de WhatsApp vostra lletra de grup, per poder consultar els nous horaris de classe de forma ràpida a la pàgina web (L'ACADÈMIA-Consultar horaris). Hauran de seguir els horaris que tindran el títol "Confinamento Novembre" i inclouran a més de les sessions regulars, les sessions extra gratuïtes.

2.1 CURSOS INTENSIUS

PER A ALUMNES A PARTIR DE 8 ANYS (Primària nivell 3)

Farem cursos intensius per a cada nivell de manera presencial o virtual per revisar abans de l'examen. Es seguiran criteris acadèmics per recomanar aquests cursos a determinats alumnes. Informarem de les dates més endavant.

2.2 JORNADES INTENSIVES A ESPAIS OBERTS

PER A ALUMNES DE 4 A 8 ANYS

Farem jornades intensius en espais oberts en contacte amb la natura de manera presencial o virtual, en funció de la legislació vigent. Informarem de les dates més endavant.

3. QUOTES ABONATS / DES

Davant la situació d'excepcionalitat que vivim, s'aplicarà un 10% de descompte solidari addicional de la quota de desembre.

4. CLASSES DE ROBÒTICA I VIDEOJOCS EN ANGLÈS

PER A ALUMNES DE 8 A 13 ANYS

L'inici de les classes de videojocs queden posposades fins a nou avís, però vam estudiar la possibilitat de realitzar aquestes classes de manera virtual. Per contra, les classes de robòtica se suspendran fins que tornem a una situació de normalitat total.

Agraïm la vostra comprensió davant aquestes mesures, les quals tenen com a objectiu mantenir els estàndards de qualitat educativa i evitar la propagació de virus seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.


La Direcció de l'Acadèmia us mantindrà informats sobre qualsevol novetat, evolució o canvi de la situació.


anglo Centres

192 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page