top of page

Tornem amb classes virtuales

A partir del dilluns 11 de gener reprenem les classes a l'acadèmia de manera virtual, tal com vam fer durant el mes de novembre, per tal de complir amb les noves mesures Covid-19 decretades per la Generalitat.


A continuació informem sobre els detalls de la tornada a les classes:


NOTA: les sessions de jocs en línia, classes extra de "speaking" i preparació per a exàmens oficials s'iniciaran cada setmana a partir de divendres que ve 15 de gener.



PREGUNTES FREQÜENTS:



Quan s'inicien les classes virtuals?


A partir del dilluns 11 de gener els alumnes realitzaran les classes de manera virtual.



Com són les classes virtuals?


Els alumnes realitzaran dues sessions regulars setmanals de manera virtual en grups reduïts i respectant en la mesura del possible els horaris i grups de les classe presencials. A més, podran realizar dues sessions extres de jocs, " speaking" o preparació per Exámens Oficials cada divendres.



Com puc saber els meus horaris?


Abans del divendres 8 de gener rebrás un missatge de WhatsApp des del nou contacte de Whatsapp amb el vostre horari de classes virtuals juntament amb els horaris de jocs o sessions orals i / o classes de preparació específica per a Exàmens Oficials.

Pot sol·licitar qualsevol canvi d'horaris a través de WhatsApp.


Puc consultar els meus horaris a la web?


No serà possible consultar els horaris des de la pàgina web. Únicament a través de Whatsapp.



Com es confeccionen els horaris?


L'equip administratiu està treballant per oferir el major nombre d'opcions d'horaris online disponibles i intentant mantenir els horaris i grups de classes presencials que tenien els alumnes anteriorment.



Quan es realitzaran els exàmens de primera avaluació?


Els exàmens corresponents a la primera avaluació estaven previstos per a la setmana del 18 de gener de manera presencial, però a causa de les restriccions és possible que els haguem de posposar. Estem treballant per buscar alternatives viables i efectives per a cada nivell. Informarem dels canvis properament.



Quan podran meus fills anar a l'acadèmia de manera presencial?


Un cop iniciat el pla de desescalada, la Generalitat preveu 4 fases que anirem superant, o no, cada 15 dies en funció de l'evolució de l'impacte del virus. Durant les primeres dues fases l'acadèmia ha de mantenir les restriccions de 6 alumnes màxim per grup, excepte amb grups d'adults. A partir de la fase 3, suposadament hauríem de poder reprendre les classes de manera 100% presencial. Mantenint les mesures sanitàries d'una manera efectiva.



Es seguiran fent classes de jocs online, sessions de preparació per Exàmens Oficials i classes "100% Speaking" els divendres?


A partir del pròxim divendres 15 de gener els alumnes a partir de primària nivell 3 podran realitzar cada setmana i de manera gratuïta una sessió de jocs en línia o preparació per a Exàmens Oficials i / o una sessió de pràctica 100% oral. D'aquesta manera els alumnes podran realitzar un màxim de fins a 4 sessions per setmana. Els horaris vindran especificats el missatge de WhatsApp.



Es reprendran les sessions de videojocs i robòtica en anglès?


Tenim previst iniciar les classes oficialment quan se'ns permeti obrir els centres de forma 100% presencial. De moment no hi haurà classes de videojocs i caldrà esperar fins a nou avís.



Si té més dubtes relacionats amb l'acadèmia, pot contactar amb nosaltres.


La Direcció.

195 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page