top of page

Gràcies a tots y totes.En primer lloc, l'equip d'Anglo Centres voldria agrair a tots els membres de la comunitat l'esforç, la paciència i la col·laboració que heu mostrat durant aquests mesos de confinament, tant aquells que heu seguit amb les classes de manera virtual, com aquells que per qualsevol raó, no heu pogut seguir el curs fins al final de forma regular. Esperem i desitgem que totes les famílies estigueu bé i que gaudiu de salut.


Som conscients que no han estat mesos fàcils per a ningú i tots hem hagut de fer un esforç addicional i fer pinya per treure les nostres vides endavant. Desconeixem la situació de cada família, però estem convençuts que l'esforç que heu fet per continuar amb la formació dels vostres fills i filles ha estat majúscul i que ho seguirà sent en el futur.


Ens hem mostrat com una comunitat educativa sòlida, famílies, alumnes i professors hem estat capaços de superar la crisi més gran de la nostra història i això ens enorgulleix enormement. Esperem haver estat a l'altura de les circumstàncies i que totes les iniciatives que ha pres l'acadèmia hagin estat del seu grat. No ha estat fàcil treballar des de casa, amb les limitacions de mobilitat que tots coneixem, gestionant els alumnes dels tres centres amb un únic telèfon d'empresa. Els missatges d'agraïment han estat constants i vitals, ja que ens ha donat forces per seguir treballant en tot moment.


Finalment, ens agradaria animar a tots les famílies a seguir confiant en l'acadèmia i fer que el pròxim curs sigui un gran any per a tots. Després d'aquesta experiència, estem preparats per afrontar tot el que vingui. Esperem que la segona avaluació hagi estat un èxit i que tots els alumnes que us examineu d'examen oficial, certifiquéis que l'esforç ha estat un èxit.


Moltes gràcies a tots i cadascun de vosaltres, pares, mares, alumnes i professors.


Signat. L'Equip d'Anglo Centres.

9 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page